doterra

A cég neve...
A „dōTERRA” név latin eredetű, jelentése „a föld ajándéka”.

2008 tavaszán egy csapat egészségügyi és üzleti szakember, akik mély személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító előnyeivel kapcsolatban, azzal a közös elképzeléssel álltak elő, hogy új irányt szabnak a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára a világban.

Valami másra vágytak, ami minden embert vonz, kezdve azoktól, akik addig semmit sem tudtak az esszenciális olajokról, egészen azokig, akik igazi szakértőnek számítanak ezen a területen. 
Bár a dōTERRA látványos növekedésnek indult, ezek az emberek továbbra is igyekeznek megőrizni a kezdeményezés kisvállalkozási kultúráját, ahol mindenki számára van hely, és mindenki elmondhatja véleményét.

 

 Legfontosabb mérföldkövek

  • 2008 – A CPTG Certified Pure Tested Grade™ a páratlan dōTERRA™ minőségbiztosítási folyamat szimbólumává válik.
  • 2010 – Útjára indul a dōTERRA Gyógyító Kezek kezdeményezés, egy filantróp törekvés, hogy gyógyulást és reményt hozzunk a világba.
  • 2014 – A Co-Impact Sourcing™ révén a dōTERRA a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat biztosítja, miközben gazdaságilag ösztönzi azokat a kézműveseket és közösségeket, ahonnan azok származnak.
  • 2018 – Több mint 5 000 000 Wellness Tanácsadó forradalmasítja a családok jóllétének biztosítását egyszerű, biztonságos és erőt adó megoldásokon keresztül.

 

cptg.jpgCélkitűzésünk része, hogy új szabványt vezessünk be a világon a tesztelt minőségű esszenciális olajok számára, ezért a dōTERRA komoly beruházásokkal támogatja az esszenciális olajok tudományának fejlődését. Ez sokféle módon valósul meg a dōTERRA saját, erős kutatás-fejlesztési csapatának irányítása alatt.

Ez a részleg PhD tudósokból és tapasztalt szakemberekből áll, akik tudományos és klinikai kutatásokat végeznek, kutatási igényeket azonosítanak be, tanulmányokat terveznek meg és hajtanak végre, valamint előkészítik a tanulmányokat, hogy másoknak is bemutathassák azokat. A folyamatban lévő tanulmányok elvégzéséhez a dōTERRA kapcsolatokat épít ki és tart fent kutató kórházakkal, egyetemekkel és más kutatási szervezetekkel.

A végső cél, hogy jobban megértsük, hogyan működnek az esszenciális olajok, hogyan fejtik ki hatásukat a komponensek, hogyan hatnak a sejtekre, hogyan befolyásolják az embereket, és hogyan javíthatják otthonunkat és környezetünket.

Ezeket a tanulmányokat általában az éves globális és európai találkozóink során mutatjuk be, később pedig más csatornákon keresztül is elérhetővé tesszük. Ezek a találkozók segítenek tájékoztatni, gazdagítani és fejleszteni a dōTERRA Wellness Tanácsadókat és a Törzsvásárlókat az esszenciális olajok legjobb és legnagyobb hatékonysággal történő felhasználása érdekében. 

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház