Lemon EucalyptusSzerezd meg AJÁNDÉKBA!

A vietnámi eukaliptusz (vagy más néven citromos eukaliptusz) esszenciális olajat az Ausztrália északi vidékein honos, magas törzsű és sima kérgű, citromos illatot árasztó kék gumifából nyerjük ki. Számos helyileg kifejtett jótékony hatásának köszönhetően a vietnámi eukaliptusz esszenciális olaj intenzív támogatást biztosít a bőr számára. Ez az olaj ugyanakkor frissítő aromájáról is ismert, amellyel élénkítő légkört képes teremteni. Tartsuk magunknál, bárhová is induljunk, arra az esetre, ha frissítő feltöltődésre lenne szükségünk.

Adj le 2021. február 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-rendelést, és tegyél szert INGYEN a hónap termékére.

Kiknek ajánlott?

Mindazoknak, akik frissítő feltöltődésre, pozitív megerősítésekre vágynak. Frissítő aromájáról ismert, intenzív támogatást ad. Felemelő, élénkítő hatást kelt. Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságaival megnyugtatja a bőrt. Számos olyan összetevőt tartalmaz, amely nélkülözhetetlen egy nyugtató masszáshoz. Fő kémiai alkotó eleme a citrfonellal és a citronellol, melyek tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. Tegyünk néhány cseppet egy vízpermetező palackba, amelyet felületekre használhatunk. Az extra teljesítmény érdekében adjunk néhány csepp kedvenc citrusolajat a spray palackba is.

Használata:

  • Tegyük vízpermetező palackba a felületek tisztításához.
  • Adagoljunk néhány cseppet a diffúzorba reggel, hogy energikus és pozitív környezetet teremtsünk.
  • Kombináljuk kókuszolajjal, és használjuk frissítő, élénkítő masszáshoz

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház